Zákaznická podpora:725 191 660objednavky@anela.cz

2. díl: Precizní čištění, základ péče o pleť. Jak ho ale provádět správně?

O tom, po čem naše pleť na jaře lační, jsme si již řekly. Jak ale připravit základ, do kterého se živiny snadno vpijí a buňky doslova zachrochtají blahem? Vysvoboďte svou pleť ze zimního nepadnoucího kabátku odumřelých buněk a nechte vykouknout její svěžest.

Tento krok se nevyplatí opomíjet. V ideálním případě nevynechávat ráno ani večer. Pokud čistění odbydete nebo přeskočíte, ani ten nejzázračnější krém na světě už situaci nezachrání. Pleť celý den schytává rány od nečistot, prachu, záření, smogu i alergenů a už už se těší, až si večer odpočine.

Péčí o svou pleť do ní vkládáte svou lásku a vděčnost. Jen tolik lásky a péče, kolik vložíte, vám vrátí.

2. díl: Precizní čištění, základ péče o pleť. Jak ho ale provádět správně?
2. díl: Precizní čištění, základ péče o pleť. Jak ho ale provádět správně?

Dopřejte jí hřejivou náruč dvoufázového odličovače, který všechny nečistoty rozpustí, a poté jemný dotek čisticí pěny, která ji dokonale připraví na vrchní „pečující“ vrstvy.

K odličování můžete použít naše Odličočka - měkkoučké, dvouvrstvé kosmetické tamponky pro opakované použití. Jsou jedinečné svým designem i provedením.

Zde však přichází zvrat!

Jednou či dvakrát týdně je třeba zintenzivnit své úsilí a pamatovat i na hloubkové čištění pomocí pleti odpovídajícího peelingu, které v tomto období funguje jako přechodový rituál ze zimy do jara. Perfektně pleť prokrví, rozjasní, zmírní vrásky a celkově jí dodá šťavnatý mladistvý vzhled.

Tuto proceduru lze snadno provést zapojením konjakové houbičky při nanášení čisticí pěny. Ta je vhodnější volbou zejména, pokud máte citlivější pleť či sklony k začervenání.

Mezi nejšetrnější peelingy patří zejména ty enzymatické, naprosto nevhodné jsou pak hrubé cukrové či kávové, které pleť drásají a mohou ji i poškodit.

2. díl: Precizní čištění, základ péče o pleť. Jak ho ale provádět správně?

Nyní je pleť připravena na další krok

Dokonalý základ pro další péči je připraven. Nyní nás čeká důležitý, ale často opomíjený krok, TONIZACE. Proč nad ní nemávnout rukou a jaké benefity pleti přináší? 

To se dozvíte v dalším díle našeho seriálu. Sledujte žhavé jarní tipy a radujte se z krásné pleti spolu s námi.

.
.
.
.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz