Zákaznická podpora:725 191 660objednavky@anela.cz

1. díl: Nechte svou pleť rozkvést!

Vyčkáváte s nadšením první sluncem prozářené dny? Vaše pleť také. Po náročném zimním období však bude potřebovat vzpruhu a potřebnou dávku energie. Právě nyní nazrává nejvyšší čas přesedlat ze zimní výživné péče na odlehčenou letní s něčím navíc. A co je tou kouzelnou ingrediencí, o kterou vaše pleť žadoní? To se dočtete v našich šťavnatých jarních tipech. 

Čím je jarní péče o pleť tak specifická?

Trápí vás pravidelná jarní únava? Vaše pleť je na tom podobně. Po klidném období plném líných dní na gauči v teple domova tělo může stávkovat jen při myšlence na skok zpět dto zrychlené reality. To samé může cítit i vaše pleť. V zimě je doslova pod palbou rozmarů počasí, ošlehaná větry, sněhem, prudkým sluncem a rychlým přechodem zpět do topením přesušeného domácího prostředí.

1. díl: Nechte svou pleť rozkvést!
1. díl: Nechte svou pleť rozkvést!

Jeden šok za druhým. Zoufale postrádá vlhkost, a proto také často odpovídá sklonem k přecitlivělosti, nedokonalostmi i šupinkovatěním. Svůj podíl na tom má i nedostatek čerstvé stravy plné vitamínů.
Celkově působí unaveně, povadle, s viditelnými kruhy pod očima a znatelnějšími vráskami. 
Dodáte-li jí však po zimě pořádný refresh s dostatkem živin, okamžitě se rozzáří blahem a rozkvete do krásy. 

Přichází první pomoc!

Do své běžné každodenní rutiny zahrnující čistění, hydrataci a výživu přizvěte delší čas strávený každým krokem, přípravky s lehčím složením, ale také hloubkové čištění a následnou masku.

Právě nyní nastává rozhodující okamžik vybrat si ten správný peeling, výživné sérum a tu nejvhodnější masku pro váš aktuální stav pleti.

Jak by měla vypadat vaše denní rutina?

Přečtete si další díl našeho seriálu a dozvíte se jak pečovat o pleť krok za krokem, tentokrát na téma ČIŠTĚNÍ PLETI.

 

.
.
.
.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz