Zákaznická podpora:725 191 660objednavky@anela.cz

6. díl: Proč se mazat SPF i za deštivého dne?

A jsme ve finále! Prošli jsme kompletní péčí od čištění až po výživnou péči. Chybí nám pouze závěrečný krok, který pleť ochrání před poškozením slunečními paprsky, a můžeme vyrazit do ulic s pocitem, že má vše, co potřebuje.

6. díl: Proč se mazat SPF i za deštivého dne?

Proč se pleť ze sluníčka (ne)raduje

Hurá! Konečně první prosluněné dny. Kromě prospěšného vitamínu D však vaše pleť schytá i notnou dávku nebezpečného záření, proto by se u vás měla ochrana před sluncem zabydlet po celý rok. Avšak právě v tomto období, je pleť vůbec nejzranitelnější.

Během roku nasbírá přirozený štít prostřednictvím opálení, ale na jaře je naprosto vydaná na pospas péči své majitelky.

Kdo ochranu před sluncem ignoruje, koleduje si o pigmentové skvrny, dehydrataci, akné i předčasnou tvorbu vrásek. A ne, mraky neznamenají ušetřenou práci s mazáním. Škodlivé záření projde i přes ně.

6. díl: Proč se mazat SPF i za deštivého dne?
6. díl: Proč se mazat SPF i za deštivého dne?

Pamatujte také, že pocení, omývání i časté sahání do obličeje vyžaduje opakovanou aplikaci sluneční ochrany. Chcete-li spojit příjemné s užitečným, volte dekorativní kosmetiku rovnou s ochranným SPF faktorem.
Chcete-li ochraně před sluncem přidat i trochu stylu, nezapomeňte na klobouk se širokou krempou a sluneční brýle.

Neděste se, péče o pleť je hra!

Ztrácíte se v množství chyb, které můžete napáchat? Jen klid, i ne zcela úplná či přesná péče je lepší než žádná.
Základem je čistit – hydratovat – vyživit. Po náročné zimě je třeba tyto kroky především zintenzivnit, prohloubit a pleť důkladně ochránit. 

6. díl: Proč se mazat SPF i za deštivého dne?

Vnímejte svou cestu za ideální denní rutinou v různých ročních či životních obdobích jako cestu. Užívejte si příjemné jízdy, kochejte se výhledy a nezapomínejte se usmívat. Úsměv je totiž tím nejkrásnějším šperkem každé ženy.

.
.
.
.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz