Zákaznická podpora:725 191 660objednavky@anela.cz

4. díl: Hlavní chod v péči o pleť - maska

Základ bychom měly, vše o čištění a tonizaci jste si mohly přečíst v předešlých dílech našeho speciálního jarního seriálu. Pokud jste tedy tyto kroky nepodcenily, vaše pleť je nyní připravena vytěžit z dnešních tipů maximum. Na řadu přichází hýčkání v podobě masky.

Jakou hraje maska roli v pravidelné pleťové rutině?

Masky fungují jako multivitaminy, mějte jich po ruce vždy dostatek a dodejte pleti každý týden přesně to, co jí chybí. Ušetříte si tím práci i při běžné péči.

Dopřejte pleti jarní detox, vyberte masku, která vás láká a nechte svou pleť znovu vykvést.

Jakou masku vybrat?

Ještě než si zvolíte, jakou masku použijete, zhodnoťte stav své pleti. Jak se vám zdá? Je povadlá? Bez energie? Má nedokonalosti? Suchá místa? Začervenání?

Vaše pleť si sama dokáže říci, co potřebujete, jen musíte správně vyhodnotit její volání.

Hydratace a rozzáření od Moje z nebe

Vzpružte svou pleť! Kouzelný elixír kombinace kyseliny hyaluronové a polysacharidu z tremelly v základu z bambuckého másla nalije do pleti pořádnou dávku vody, ať už máte jakýkoliv typ pleti. 

4. díl: Hlavní chod v péči o pleť - maska
4. díl: Hlavní chod v péči o pleť - maska

Výživa a rozjasnění v rukou Mojí čokoládové

Mangové máslo s kakaovým práškem a kupou antioxidantů? To vám dopřeje jedině naše rozmazlující Moje čokoládová. Probuďte svou plet k životu po náročném dni v jejím náručí.

Zklidnění podrážděné pleti dodá Moje moringová

Hned, jak se na pleti objeví první pupínek, povolejte jako první pomoc masku Moje moringová. Symbióza moringového oleje a listů spolu s vitamínem C, CBD a dračí krví si poradí s drobnými záněty a okamžitě pleť zklidní.

4. díl: Hlavní chod v péči o pleť - maska
4. díl: Hlavní chod v péči o pleť - maska

Pohlazení pro extra citlivou a ekzematickou pleť

Citlivá pleť si žádá to nejjemnější, a přesně takové složky ukrývá Moje ovesná. Dokonalá harmonie ovesného základu spolu s pěsticími oleji a zklidňujícími extrakty z CBD, pupalky, měsíčku a ovsa opečuje i tu nejcitlivější pokožku bez rizika podráždění.

Vysušené rty pohladí Moje hebké

Okoralé? Rozpraskané? Bez života? Rozmazlete své rty jemnou péčí hydratační a vyživující masky uzpůsobené přesně pro jejich potřebu. Kakaové máslo a výtažky z bylin o rty dokonale pečují a nestékají.
Výsledek? Plnější a zdravější rty, které vybízejí k polibku. 

4. díl: Hlavní chod v péči o pleť - maska

Od extra výživy zpět ke každodenní péči

Po smytí masky nás čekají ještě závěrečné dva kroky, které udrží pleť v kondici po celý den a poskytnou jí potřebnou ochranu před vnějšími vlivy. Nespěchejte z koupelny a věnujte nyní pozornost hloubkové hydrataci a denní výživě.

Pokračujte na další díl šťavnatého jarního seriálu.


 

 
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz